Η Εταιρεία


Η ABOVE S.A. Ιδρύθηκε το 1987, με σκοπό την δραστηριοποίησή της σε Προϊόντα & Υπηρεσίες, της νέας τεχνολογίας Πληροφορικής.

Με το ξεκίνημά της κατορθώνει και υπογράφει συνεργασία με τη ERGODATA SA, (ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ), σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων SAMSUNG, επεκτείνοντας τις πωλήσεις της σε Χονδρική & Λιανική σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα συνεργάζεται με επιτυχία και ιδιαίτερη τεχνογνωσία με το μεγαλύτερο τότε Software House SINGULAR AE, πετυχαίνοντας να είναι ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες Εταιρίες Πληροφορικής στην Ελλάδα.
Συνεχίζει την αντιπροσώπευση των προϊόντων SAMSUNG, που εισάγει πλέον η TRISTART AE (Εταιρεία του ομίλου ΣΙΓΚΕΛΙΔΗ) και ακολουθούν συνεργασίες με τις Εταιρίες INTEAL ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕ, BULL AE, DIGITAL EQUIPMENT HELLAS AE.

Ωστόσο, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στο τμήμα ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗΣ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ, έχει δημιουργήσει ένα άρτια οργανωμένο τεχνικό τμήμα, τόσο στο hardware, υποστηρίζοντας με ετήσια συμβόλαια συντήρησης μεγάλες δικτυακές εγκαταστάσεις, όσο και στο software, προσφέροντας στους πελάτες της την πλήρη κάλυψη της Μηχανογράφισης αλλά και Μηχανοργάνωσης τους. Για το τμήμα αυτό η ABOVE S.A. γνωρίζοντας την σημαντικότητά του, επενδύει με εσωτερικές δαπάνες στην εκπαίδευση και πιστποίηση του προσωπικού της ( παρακολούθηση σεμιναρίων – Ενημερώσεις εντός αλλά και ετός εταιρείας).

Το 1990 συναρμολογεί (από τις πρώτες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα), τον δικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή Open με τον οποίο αργότερα αναλαμβάνει την Επίσημη Οργάνωση – Υποστήριξη των Αγώνων και του Διεθνούς Κέντρου Τύπου, του “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ’92”

Από το 1990 έως και σήμερα, συνεργάζεται με το μεγαλύτερο Software House, UNISOFT, προωθώντας και Υποστηρίζοντας Ουσιαστηκά, σαν ένας από τους καλύτερους Customer Supporter, τα Λογισμικά της προϊόντα, κατέχοντας μία από τις πρώτες θέσεις ως UNISOFT AUTHORIZED RESELLER.

Σήμερα η ABOVE S.A. έχει αποκτήσει ένα σημαντικότατο πελατολόγιο, αποτελούμενο περίπου από 1000 εταιρείες, από τις οποίες οι 200 έχουν την πλήρη μηχανογραφική κάλυψη της ABOVE S.A.
Η ABOVE S.A. μία από τις παλαιότερες πλέον εταιρείες Πληροφορικής, έχει πάντα σαν οδηγό της το σλόγκαν που με αυτό ξεκίνησε την πορεία της.

“ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ”
επενδύοντας έτσι στους ικανοποιημένους Πελάτες της, για την διαφήμισή της.

Στόχος της δε, είναι η ολοένα αναπτυσσόμενη θέση της στο χώρο Πληροφορικής, θέση στην οποία, θεμελιώδες αρχή έχει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και όχι την ποσότητα.